با خرید هر فرش،
یه لایه رویی اضافه هدیه بگیر.
بازگشت

خدمات پس از فروش مدما

ما در مدما به دنبال این هستیم که مشتریان با رضایت خاطر فرش خود را انتخاب و خریداری کنند و بر اساس این شرایطی را فراهم کرده ایم که مشتریان مدما این فرصت را داشته باشند که پس از خرید به مدت۱۴روزتست رایگان ( هزینه ارسال و بازگشت با مدما)فرش را تست کنند و در صورت عدم رضایت فرش را مرجوع کنند. در ادامه شرایط ارسال رایگان فرش، مرجوعی، گارانتی و تعویض فرش آورده شده است و خواهشمندیم به دقت مطالعه شود.
شرایط ارسال رایگان فرش
ارسال رایگان برای سفارش های بیشتر از ۲,۳۰۰,۰۰۰تومان که به صورت آنلاین و یا کارت به کارت پرداخت شده اند، امکان پذیر می باشد و برای پرداخت در محل هزینه ارسال فرش به عهده مشتری می باشد.
شرایط مرجوعی
۱- خریداران محترم میتواند تنها در صورت عدم استفاده از کالا و در شرایط بسته بندی اولیه کالا** ، تا مدت ۱۴روز تست رایگان ( هزینه ارسال و بازگشت با مدما) آن را مرجوع نموده و عین وجه پرداختی خود را دریافت نمایند.

** شما در مدت دو هفته تست میتوانید حتی تست شستشو هم انجام دهید اما در این مدت نبایستی از فرش استفاده شود و یا آسیبی به فرش برسد.

** مهلت تست۱۴روزه تست رایگان ( هزینه ارسال و بازگشت با مدما) برای سفارش‌های تعویضی شامل مرجوعی کالا نمی‌باشد.

۲- جهت مرجوع کردن کالا ،در سایت مدما از بخش حساب کاربری فرم مرتبط با درخواست ارجاع کالا را تکمیل و پس از تماس با واحد پشتیبانی هماهنگی های لازم جهت بازگردادندن کالا صورت خواهد گرفت.

۳- لطفا کالای مرجوعی را جهت ارجاع به صورت همان شرایط زمان تحویل به همراه فاکتور خرید در بسته بندی قرار دهید . در غیر اینصورت کالای خریداری شده مرجوع نمی گردد.

۴-مبلغ طی ۸ الی ۱۰ روز کاری عودت داده میشود.

۵- اگر در مدت زمان تست فرش مدما (۱۴روزتست رایگان )، فرش مرجوع و یا تعویض گردد هزینه بازگشت فرش برای سفارشات بیش از۲,۳۰۰,۰۰۰تومان به عهده شرکت مدماست و برای سفارشات کمتر از ۲,۳۰۰,۰۰۰تومان به عهده خریدار است. در صورتی که پس از گذشت ۱۴روزتست رایگان و سپری شدن مهلت تست، مشتری بخواهد از گارانتی یکساله استفاده نموده و احتیاج به تعویض فرش داشته باشد، هزینه ارسال و بازگشت فرش (جدا از قیمت سفارش) بر عهده مشتری می باشد.
شرایط گارانتی

۱- کلیه موارد نقص و خرابی کالا ، بجز مورد شماره ۵ تا یک سال و برای هر دو لایه ، شامل گارانتی میشود .

۲- در صورت نقص و ایراد یکی از دولایه تنها همان لایه را مرجوع نمایید و نیازی به ارسال هر دو لایه نمی باشد .

۳- کالای مرجوعی را لطفا جهت ارجاع به صورت همان شرایط زمان تحویل به همراه فاکتور خرید در بسته بندی قرار دهید . در غیر اینصورت کالای خریداری شده شامل گارانتی نخواهد شد .

۴- جهت استفاده از گارانتی به سایت مدما بخش حساب کاربری رفته و فرم مرتبط با درخواست ارجاع کالا را تکمیل و پس از تماس با واحد پشتیبانی هماهنگی های لازم جهت بازگردادندن کالا صورت خواهد گرفت .

۵- پاره گی ، سوختگی و رنگ پریدگی ( بدلیل استفاده از شوینده های غیر مجاز ) شامل گارانتی محصول نمی شود.

۶- گارانتی تا یک سال اعتبار دارد و هر دو لایه را شامل می شود.

شرایط تعویض
۱- در صورت مغایرت کالای تحویل گرفته شده با سفارش ، تا۱۴ روز تست رایگان از تاریخ دریافت کالا.

۲- در صورت مغایرت در سایز ، میبایست هر دو لایه را مرجوع نمایید و در صورت مغایرت در طرح ، تنها لایه رویی نیاز به بازگرداندن دارد.

۳- جهت تعویض میبایست، به سایت مدما بخش حساب کاربری رفته و فرم مرتبط با درخواست ارجاع تعویض کالا را تکمیل نمایید و پس از تماس با واحد پشتیبانی و فروش، هماهنگی های لازم جهت بازگرداندن کالا صورت خواهد گرفت.

۴- لطفا جهت تعویض، کالای تعویضی را به صورت همان شرایط زمان تحویل به همراه فاکتور خرید در بسته بندی قرار دهید .

instagramwhatsapp