راهنمای انتخاب فرش ورودی خانه

راهنمای انتخاب فرش ورودی خانه

در این مطلب قصد داریم تا اصول کلی و راهنمای انتخاب فرش پادری مناسب دکوراسیون ها و فضاهای مختلف را به شما عزیزان آموزش دهیم.
در این مطلب قصد داریم تا اصول کلی و راهنمای انتخاب فرش پادری مناسب دکوراسیون ها و فضاهای مختلف را به شما عزیزان آموزش دهیم.

اولین فضایی که افراد هنگام ورود به هر خانه ای به آن توجه میکنند ورودی آن است. پس باید ورودی منزل شما بگونه ای باشد که حس و حال خوبی به شما القا کند. بهترین ابزار برای استفاده در چیدمان فضای ورودی خانه فرش است و شما میتوانید با انتخاب و خرید پادری ورودی منزل خود را دگرگون کنید. اما اینکه چه طرح فرشی، چه سایزی یا چه مدل فرش پادری انتخاب کنید که با فضای دکوراسیون شما هماهنگی بیشتری داشته باشد انتخاب بسیار مهمی خواهد بود. در این مطلب قصد داریم تا اصول کلی و راهنمای انتخاب فرش پادری مناسب دکوراسیون ها و فضاهای مختلف را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مدل های فرش مناسب ورودی خانه

برای اینکه انتخاب بهتری داشته باشید مطلوب است اول با مدل های مختلف فرش های پادری آشنا بشوید تا بدانید که چه جنس فرشی برای ورودی منزل یا جلوی درب حمام و سرویس بهداشتی انتخاب کنید بهتر است. هنگام خرید فرش پادری مدلهای مختلفی با رنج قیمتی متنوع برای انتخاب خواهید داشت که ما در این مطلب قصد داریم برخی مدلهای پرفروش و با کیفیت را به شما معرفی کنیم.

مدل های فرش مناسب ورودی خانه

فرش های پادری

دسته اول فرش های مناسب برای ورودی خانه و جلوی درب ها فرش های پادری هستند که در ابعاد کوچک تولید میشوند. استاندارد ترین ابعاد فرش پادری ۴۵ در ۹۰ سانتی متر است اما میتوانید پادری ها را در ابعاد کوچک تر یا بزرگتر نیز خریداری کنید. برخی پادری ها با توجه به کیفیت و جنسی که دارند بسیار با دوام هستند و نسبت به مدل های بی کیفیت و ارزانی که در بازار وجود دارد از ارزش خرید بالاتری برخوردار هستند. در ادامه مدلهای مختلف پادری را به شما معرفی خواهیم کرد.

    مشاوره رایگان دکوراسیون


    برای انتخاب فرش یا چیدمان دکوراسیون به مشکل خوردید؟! فقط کافیست شماره تماس خود را وارد کنید تا با شما تماس بگیریم.

    فرش متری

    برخی برای فضاهای ورودی خانه که حالت راهرو مانند دارد از فرش های متری استفاده میکنند و کل فضای راهروی مقابل درب را با فرش میپوشانند. این روش پوشاندن فضای راهرو بیشتر در خانه های قدیمی تر مورد استفاده قرار میگرفت و امروزه در خانه های آپارتمانی یا خانه هایی که چیدمان دکوراسیون مشخصی دارند نمیتوان از این شیوه استفاده کرد.

    فرش رانر

    نوع دیگر فرش های مناسب جلوی درب و فضای ورودی خانه فرش های رانر هستند. رانر به قالیچه های باریک که طول بلندی دارند گفته میشود که معمولا در راهرو ها و جلوی درب منازلی که ورودی راهرو دارند استفاده میشود. برای منازلی که راهروی آن به ورودی و درب منتهی میشود استفاده از فرش های رانر به جای فرش های متری پیشنهاد میشود.

    بهترین مدل فرش برای ورودی خانه چه فرشی است؟

    بهینه ترین روش که با استفاده از آن میتوانید دکوراسیون منسجم تر و هماهنگ تری داشته باشید استفاده از یک فرش سایز پادری و یک فرش سایز کناره و راهرو است. در این روش شما در دکوراسیون های مختلف با توجه به ابعاد راهرو میتوانید فرش های مختلفی از نظر سایز انتخاب کنید و برای ورودی خانه از پادری ست با فرش راهرو یا طرح های مختلف استفاده کنید و به هارمونی مورد نظر خود برسید. به تصویر زیر دقت کنید تا بیشتر متوجه این تفاوت سبک بشوید.

    بهترین مدل فرش برای ورودی خانه

    همانطور که در تصویر بالا مشاهده کردید استفاده از یک فرش پادری به همراه یک فرش راهرو انتخاب مناسب تری برای اکثر دکوراسیون ها با ابعاد مختلف خواهد بود. در این روش چیدمان، دست شما برای انتخاب فرش مناسب فضای خود بطور کامل باز است میتوانید هم از طرح هایی یکسان و هم از طرح های متفاوت برای ست کردن فرش پادری و راهروی خود استفاده کنید.

    انواع مدلهای فرش پادری

    اگر به این نتیجه رسیدید که فرش پادری برای جلوی درب ورودی قسمت های مختلف منزل خود استفاده کنید باید با مدلهای مختلف فرش های پادری نیز آشنا بشوید. فرش های پادری قیمت های متنوعی دارند و حتی شما میتوانید با ۱۰۰ هزارتومان فرش پادری بخرید! اما قطعا آن کیفیتی که مد نظرتان هست را نخواهید داشت. برخی از مدلهای پادری را با توضیحات مختصر به شما عزیزان ارائه میکنیم تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

    انواع مدلهای فرش پادری

    فرش پادری مدما

    پادری های مدما به واسطه قابل شستشو بودن در ماشین لباسشویی یکی از گزینه های خیلی مناسب بازار هستند. علاوه قابلیت شستشو در لباسشویی این مدل پادری دولایه است و لایه زیرین از مواد ضدلغزش تولید شده و تحت هیچ شرایطی در سطوح مختلف سر نمیخورد. از دیگر مزیت های این فرش میتوان به قیمت بسیار مناسب آن اشاره کرد و همچنین رنگ بندی و طرح و نقش زیادی که دارد. بیش از ۱۵۰۰ پادری در طرح، نقش و رنگ بندی مختلف را میتوانید در وبسایت مدما ببینید و خرید خود را انجام دهید. عیبی که فرش های پادری مدما دارند این است که در ابعاد گرد، نیم دایره و بیضی عرضه نمیشوند.

    پادری های سنگی

    نوعی دیگر از فرش های پادری که میتواند یکی از انتخاب های شما برای قرار دادن جلوی درب ورودی باشد پادری های سنگی هستند. طرح متفاوت این پادری ها نسبت به سایر مدلهای پادری کمی خاص تر است و نسبتا پرفروش هستند. سنگ های بکار رفته در این نوع پادری بیشتر سنگ های رودخانه ای هستند و لایه زیرین آنها چرم مصنوعی است. کیفیت و دوام پادری های سنگی نسبتا زیاد است و قیمتی حدودا بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان دارند.

    حتما بخوانید: فرش گبه یا عشایری چیست؟

    پادری های سنگی دو عیب بزرگ دارند که یکی وزن زیاد و دیگری لغزنده بودن آنها روی سطوح سرامیکی است. از آنجا که سایز پادری ها کوچک است و نمیتوانید آنرا با قرار دادن وسایل مهار کنید. برای رفع مشکل لغزنده بودن فقط میتوانید از ترمز فرش استفاده کنید که راه حلی موقتی است. اما از جمله مزیت های این نوع پادری میتوان به جارو کشیدن و تمیز کردن آسانتر نسبت به مدلهای بافتنی و نمدی اشاره کرد.

    پادری های چرم و پوست

    این مدل پادری ها از چرم یا پوست طبیعی حیوانات تولید میشوند و در دکوراسیون های سنتی و مدرن میتوانید از این نوع پادری ها استفاده کنید. قیمت این مدل پادری ها بیشتر از سایر مدلها است و از جمله معایبی که دارند میتوان به لغزنده بودن مدلهای چرمی و پوستی و همچنین جارو کشیدن سخت مدلهای پوستی اشاره کرد. از نظر رنگ بندی این مدل پادری ها بیشتر در رنگ های سفید، مشکی و قهوه ای روشن و تیره تولید میشوند.

    پادری های پرز بلند

    نوعی از پادری های مدرن با پرز های بلند وجود دارد که بیشتر در دکوراسیون های مدرن مورد استفاده قرار میگیرند. فرش های شگی یا همان فرش پرز بلند در سایز پادری میتواند یکی از انتخاب های شما باشد اما باید به چند نکته مهم دقت کنید. این فرش های به واسطه پرز های بلندی که دارند امکان جارو کردن را برای شما سخت خواهند کرد. همچنین ورودی خانه دائما در معرض کثیف شدن خواهد بود و باید پادری انتخاب کنید که تمیز کردن و شستن آن راحت باشد.

    پادری های نمدی

    این نوع پادری ها کیفیت خوب و دوام عالی ای دارند. برای استفاده در منازلی که دکوراسیون سنتی تری دارند استفاده از پادری های نمدی پیشنهاد میشود. باید این نکته را مد نظر داشته باشید که پادری های نمدی با توجه به جنسی که دارند مو به آنها میچسبد و امکان جارو کشیدن آنها کمی سخت است اما با توجه به قیمت و دوامی که دارند میتوانند یکی از گزینه های شما برای خرید پادری باشند.

    پادری های کاموایی و بافتنی

    این مدل پادری همانند پادری های نمدی دوام خوبی دارند اما علاوه بر جذب مو، گرد خاک زیادی نیز به خود جذب میکنند که فرایند شستشو و جارو کشیدن را برای شما سخت تر خواهند کرد. قیمت پادری های کاموایی و بافتنی از جنس نمدی ارزان تر است و میتوانند با توجه به قیمتشان یک گزینه خرید باشند اما معایبی که دارند ارزش خرید این مدل پادری را پایین می‌آورد.

    چه مدل فرش پادری بخریم؟

    چه مدل فرش پادری بخریم؟

    بین مدل های بررسی شده پادری های مدما و پادری های سنگی از نظر تمیز کردن راحت ترین گزینه هستند و پس از این دو مدل پادری  های چرمی تمیز شدن راحت تری نسبت به سایر پادری ها دارند. اگر ضد لغزش بودن برایتان مهم است قطعا بهترین انتخاب شما پادری مدما است. همچنین از نظر تنوع طرح و نقش پادری های مدما بیشترین تنوع طرح و نقش را با بهترین قیمت به شما ارائه میدهند.

    حتما بخوانید: اصول انتخاب فرش کناره و راهرو

    مدل های پادری که در این نقد و بررسی به آن اشاره کردیم از جمله معروف ترین مدلهای فرش پادری در بازار هستند و هرکدام معایب و مزایای خاص خود را دارند که سعی کردیم بصورت کوتاه توضیحات آنرا خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. اینکه چه مدل پادری انتخاب کنید به بودجه، نوع استفاده و دکوراسیون منزل شما بستگی خواهد داشت.